مشاوره حقوقی رایگان - میخواهم بدانم پلاک ماشینم در لیست سیاه میباشد

با سلام و خسته نباشید الان 40روز میشه که ماشینم رو دزد برده وماشین رو دوستانم در سطح شهر دیدن ولی متاسفانه پلیس اگاهی هیچ اقدامی نمیکنند میخواستم بدونم واقعا پلاک تو لیست سیاه هست یا نه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اداره شماره گذاری مراجعه و حضور پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ماشین توسط دوستانش ما رویت شده با پلیس تماس بگیرید و و پلیس را به محل خود را ببرید