مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت پرداخت و دیرکرد حقوق

سلام. من در یک شرکت کار میکنم که کلا هر وقت دوست دارن حقوق میدن و در نهایت انتهای سال تسویه میکنند. خواستم بدونم من اگر العان که برج 5 هست شکایت کنم بهتر هست هم بابت پرداخت هم بابت دیرکرد پرداخت یا اینکه نه همون آخر سال تسویه بگیرم . چون اگه شکایت کنم به جای آخر سال سال بعدش تازه به پولم برسم که دیگه فایده نداره .!! و در کل یه توضیحی در خصوص مشکلم چه بابت شکایت برای پرداخت و چه بابت دیرکرد لطف بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید.