مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس

کارشناس 3نفره با کارشناسی خلاف واقع که داشتن باعث تضییع حق اینجانب شدن. چون هزینه کارشناسی 5نفره نداشتم رای صادرشد. کارشناسی تامین دلیل که انجام شد نظر کارشناس یک نفره رو تایید کرد. مبلغ 10میلیون اختلاف دو نظر کارشناسی بود. چه مرجعی و با چه مدارکی میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

باسلام میتونید به دادسرای کانون کارشناسان شهرتون شکایت کنید ودر صورت اثبات به مجازات درجه 5و6محکوم میشن و ودر شکایتتون به پرونده که نظرشونو دادن استناد کنید که معمولا از طرف خود کانون فردی برای مطالعه فرستاده میشه وخودتتونم میتونید کپی برابر با اصل نظرشونو از دادگاه بگیرید

پرسشگر :

ممنون از پاسخگویی شما
میتونم مطالبه خسارت کنم از کارشناسان؟؟شنیدم باید کارشناس تامین دلیل انجام بدم وبااستنادبه نظریه تامین دلیل درشورای حل اختلاف طرح دعوی کنم؟درسته؟

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، اگر در اقدامات هیئت کارشناسی در صدور نظریه کارشناسی جرمی حادث شده باشد (مثلاً گزارش خلاف واقع و کذب) این موضوع در صلاحیت رسیدگی دادسرای محل وقوع جرم می باشد و از حیث تخلف انتظامی نیز موضوع در صلاحیت رسیدگی دادسرای انتظامی محل صدور پروانه کارشناسی کارشناس مختلف است و نه دادسرای انتظامی کارشناسی (حسب مورد کانون کارشناسان رسمی دادگستری یا مرکز امور کارشناسان قوه قضائیه) شهر محل سکونت تان !