مشاوره حقوقی رایگان - معنی قضایی این جمله

پرونده به علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به محکومیت در تاریخ 6/4/1401ثبت گردید چه معنی میدهد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی درپرونده نسبت به اتهام نیاز به تحقیقات بیشتری است که مجدد پرونده ثبت شده وروند رسیدگی وتحقیقات ادامه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایتی تنظیم و در مرحله تحقیقات دادسرا می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران یا حضورا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایتی تنظیم و در مرحله تحقیقات دادسرا است ونیاز به تحقیقات بیشتری است که مجدد پرونده ثبت شده وروند رسیدگی وتحقیقات ادامه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام یعنی پرونده ثبت شده می بایست مورد تحقیقات یا بررسی بیشتر قرار بگیرد