مشاوره حقوقی رایگان - در مورد نامه ی پزشک قانونی راهنماییم کنید لطفا

خرداد 1400موتوری بهم زد و آسیبهای جدی دیدم
له شدگی نسج مغزی تمپورال گیجگاهی چپ 2درصد.له شدگی نسج مغزی پیشانی راست 2درصد.خونریزی داخل نسج مغزیرپیشانی راست 3درصد.پارگی دیسک نیمه دررفته مهره ی پنجم و ششم گردن با احتصاب نقص عضو حرکتی 12/5درصد.شکستگی مهره سوم گردن10درصد.خرد شدگی شاخ فوقانی استخوان عانه لگن راست 6درصد.شکستگی شاخ تحتانیاستخوان عانه لگن چپ 4درصد.پارگی و بخیه ی پشت سر به همراه شکستگی جمجمه یک هاشمه.خرتشیدگی حارصه خلف آرنج.کبودی و خرتشیدگی حارصه خلفی فوقانی ساعد راست.سه کبودی ویک خرتشیدگی حارصه داخلی میانی ساق چپ.کبودی و تورم مختصر قوزک خارجی پای راست2دهم درصد.شکستگی ستون فقرات در محل بال راستاستخوان خاجی و زائده ی عرضی راست مهره ی پنجم کمری که بدون عیب درمان شده.ضعف حرکتی اندام فوقانی راست و چپ 1/02درصد.ضعف حرکتی اندام تحتانی راست و چپ1/2درصد.سیاه شدگی دندان قدامی تحتانی سوم چپ.پارگی مقاطع قدامی زانوی راست 8درصد.آسیب نسج استخوانی انتهای تحتانی ران راست و انتهای فوقانی استخوان درشت نی ساق راست 2درصد .اختلال افسردگی 2درصد.اختلال کنترل ادرار9درصد.اختلال حمله هوشیاری تشنج 14درصد.احتلال عملکرد جنسی 6درصد.اختلال بویایی هم اعتراض زدم قراره کمیسیون بذارن میشه محاسبه کنید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود