مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مدنی و کیفری

سلام سوال 1 در سابق زمینی کشاورزی داشتیم که راه آن مال رو بوده و ادوات کشاورزی سنتی با گاو از آن راه عبور می کرده که عرض راه 3 متر بوده و از عرض تراکتور امروزی بیشتر است اکنون به راه تصرف شده و بنا ایجاد شده و صاحبان بنا می گویند راه مالرو بوده و شاهد بردند راه مال رو بوده و قاضی محترم بدون مقایسه ابزار کشاورزی قدیم و جدید رای داده چون ادوات کشاورزی از آنجا عبور نکرده و بنا ایجاد شده شما بی حقید و در تجدید نظر هم تایید شده حال می خواهیم مسکونی استفاده کنیم برای اعاده دادرسی از چه ماده قانونی می توانیم استفاده کنیم لطفا راهنمایی کنید.
2 پرونده ای در دیوان عدالت دارم که آموزش پرورش به دلیل تنزل پست محکوم به بازگشت به پست قبلی و پرداخت ما به التفاوت شده رای قطعی شده و اداره جهت اجرا بخشی از مابه التفاوت را پرداخته و حکم بازگشت به پست صادر کرده و به دیوان اعلام کرده رای انجام شد ه و شاکی رضایت داده و پرونده را مختومه کرده اند در صورتی که رضایت ندادم و عدم رضایت خودم را مبنی بر عدم اجرای کامل رای و عدم تحقق ماده 108 و 107در چند مرحله به دیوان اعلام کردم و خواستار اعمال ماده 111 شده ام هرچه به دفتر شعبه مراجعه می کنم و می گویم رای کامل اجرا نشده پرونده را به جریان بیاندازید ترتیب اثر نمی دهند لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم تا پرونده به جریان بیفتد .
3 آیا شهادت اشخاص سابقه دار و زندان رفته در دادگاه وجاهت قانونی دارد اگر ندارد بر اساس چه ماده ای می شود استناد کرد؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

1- بعید است بتوانید کاری کنید. با متن آرا و مدارک خود به یک وکیل مراجعه کنید. 2-به جای شعبه دیوان به رئیس نامه بزنید. 3- بستگی به نظر قاضی و سایر شرایط فرد شاهد دارد.