مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل زندگی

سلام وقت بخیر
همسر من درخواست مهریه کرده و میخواد طلاق بگیره اجاره نامه منزل بنامش هست قفل در خونه رو عوض کرده و ما رو داخل خونه راه نمی‌ده بیشتر وسایل زندگی اعم از یخچال جاز ماشین لباسشویی و...
رو من خریدم خودم خونه گرفتم و می‌خوام وسایل رو ببرم خونه خودم اما اجازه ورود نمی‌ده چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در لیست جهیزیه، اموال مذکور قید شده باشد متعلق به خانم است. اما اگر لیست وجود ندارد یا قید نشده است ، متعلق به شماست و می توانید دادخواست استرداد اموال بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد اموال منقول بدهید