مشاوره حقوقی رایگان - جریمه مصرف بالای برق به دلیل استفاده اجاره نشین قبلی از ماینر

سلام
وقت بخیر
مستاجر قبلی از ماینر استفاده می کرده که اداره برق در قبض های برق صادره در آن زمان جریمه ای اعمال نکرده بود. بعد از گذشت 3 ماه از تسویه آن مستاجر قبلی دوباره برای زمان استفاده از ماینر مستاجر قبلی قبض جدید و جریمه 22 میلیون تومانی صادر کرده است. در صورتی که جریمه باید روی قبوض می بود تا از چک تسویه مستاجر قبلی جریمه مربوطه محاسبه میشد. الان اداره برق، برق را قطع کرده و جریمه فورا باید پرداخت شود.
از راهنمایی های شما در خصوص کاری که باید بکنیم خیلی متشکرم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علیه مستاجر دادخواست مطالبه وجه بابت برق مصرفی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به مستاجر قبلی اظهارنامه ارسال کنید و بیست و چهار ساعت فرصت بدید تا نسبت به پرداخت جریمه اقدام کند و قبض جریمه را نیز ضمیمه اظهارنامه کنید.
در صورتی که پرداخت نکرد می توانید خودتان پرداخت کنید و با استناد به قبض جریمه و فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر بدهید.
می توانید سایر خسارت خود را نیز مطالبه کنید.