مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به منع تعقیب

ملکی در قبال مهریه توقیف شده در جریان مزایده ثالث وارد شد و ادعای بخشی از ملک را نمود ولی به دلیل عدم پرداخت هزینه کارشناس دادخواستش ابطال گشته در همین اثنا ورود به ملک نموده و مانع ایرانیت جداکننده بین دو ملک را تخریب و ساکن در بخش مورد ادعا می شود عملیات اجرایی ادامه داشته و دستور انتقال ملک به برنده مزایده در قبال مهریه صادر و از شخص ورود کننده نیز خلع ید صورت می پذیرد مجددا ثالث اعتراض اعیانی کل ملک را می نماید و ارجاع به کارشناس شده است از طرفی از زمانی که ورود به ملک نموده و تخریب صورت داده تحت تعقیب تصرف عدوانی کیفری بوده که پس از صدور خلع ید از طرف دادگاه حقوقی اقدام به دیوارکشی در میان ملک هم نموده از طرفی دادیاری نامبرده را قرار منع تعقیب داده زیرا مدارک مالکیت از خانم خواسته شده بوده که ایشان دستورات انتقال ملک و مزایده را عنوان نموده که دادسرا نپذیرفته حال با اینکه دادگاه حقوقی ملک را به وی داده و به خاطر اعتراض مجدد ثالث بر ادعای کل ملک که در حال بررسی در دادگاه حقوقی است اعتراض ایشان در دادایاری به چه شکلی باید صورت پذیرد ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ایشان ادعای مالکیت دارد و در صورت تایید مالکیت ایشان نمی توان عدواناً از ایشان شکایت نمود