مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله

سلام.
من در مورد موضوعی که کلاهبرداری هست شکایت کردم و الان یکسال از فرآیند دادرسی میگذره و هنوز به نتیجه ای نرسیدم. مبلغ کلاهبرداری شده 20میلیون هست و حق الوکاله پنج میلیون که من 2میلیون و 500هزار تومنش رو پرداخت کردم. میخواستم ببینم میتونم با اینکه یکسال تو فرآیند رسیدگی هست استرداد دادخواست بزنم و حق الوکاله رو پس بگیرم؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

خیر امکان استرداد حق الوکاله وجود ندارد چرا ک اکثر وکلا قرارداد حق الوکاله تنظیم مینمایند ک در یکی از بندها عدم استرداد حق الوکاله است