مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام وقت بخیر من مهریه ام را به اجرا گذاشتم و ماشین همسرم توقیف هست درصورتی که دادگاه نفقه هنوز تشکیل نشده آیا فروش ماشین برای مهریه بر روی رای قاضی در مورد نفقه تاثیر گذار است و وکیل همسرم میتواند به دلیل اینکه من مهریه خود را به اجرا گذاشتم لایحه ای تنظیم کند که من اهل تمکین نیستم درصورتی که من گفته ام با شرایطی (بخشی از مهریه که همان ماشین است را بگیرم) حاضر به زندگی هستم. ممنون

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

زوجه در هر صورت و تحت هر شرایطی میتواند مهریه خود را مطالبه کند و این دو پرونده هیچ ارتباطی به یکدیگر ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ارتباطی به یکدیگر ندارندصرفا نفقه و تمکین بهم مرتبط می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
نفقه زن ، شامل خوراک ، پوشاک و تمام نیازهای متعارف او می باشد . میزان نفقه زن در سال 1401، در قانون مدنی ، مشخص نشده و بسته به شان زن ، متفاوت است . نحوه تعیین نفقه زن ، بدین صورت خواهد بود که کارشناس نفقه ، میزان آن را با در نظر گرفتن تحصیلات زن ، شان و وضعیت خانوادگی او تعیین می نماید و قاضی با در نظر گرفتن آن ، رای صادر می کند و مطالبه نفقه هیچ ارتباطی با مطالبه مهریه برایتان ندارد.