مشاوره حقوقی رایگان - دیه دیسک کمر حین کار

من در شرکت دچار گرفتگی کمر شدم که بعد از اعضام به بیمارستان و عکس و ام ار ای متوجه شدم که دو دیسک کمر دارم و بعد از ارجاع به تب کار تشخیص داده شد که این اتفاق طی دوره دوساله رخ داده است حالا باید چکار کنم و چجوری غرامت بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شکایت کنید تا به کمیسیون پزشکی ارجاع داده شوید و در آنجا اگر کمیسیون پزشکی تایید کند می توانید مطالبات خود را داشته باشید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به اداره کار مراجعه شکایت کنید تا به کمیسیون پزشکی ارجاع داده شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه حادثه حین کار نبوده خسارت و دیه نمی توانید مطالبه کنید.
تحت شرایطی می توانید جهت کارافتادگی اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره کار مراجعه شکایت کنید تا به کمیسیون پزشکی ارجاع داده شویداگر کمیسیون پزشکی تایید کند می توانید مطالبات خود را داشته باشید