مشاوره حقوقی رایگان - استعلام در رهن بودن سند ملک

سلام
سند ملکی که نصف آن برای مادرم است و بقیه آن برای 4 برادر، در دست یکی از برادران است. سند تک برگ برای همه اخذ شده.
من نگرانم که آن برادرم به صورت پنهانی روی سند مادرم وام گرفته باشد. (از طریق گرفتن وکالتنامه).
میخواستم بپرسم که چطوری میتونم بفهمم که سند در رهن بانکی است یا خیر ؟
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اداره ثبت اسناد و املاک موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اداره ثبت اسناد و املاک موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت یا دفترخانه اسناد رسمی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر مادر شما وکالت داده باشد خوب �‌بایست سایر برادران نیست وکالت داده باشند