مشاوره حقوقی رایگان - دغدغه اجتماعی در رابطه با دستورالعمل مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه

با سلام
در شهر مقدس مشهد طرح ساماندهی وانت بارها در حال اجراست و روز گذشته اینجانب که راننده یک وانت بار برای استفاده شخصی بودم توسط بازرس آن سازمان ایست داده شد و بعد از توقیف کردن کارت ماشین برای گرفتن مجوزهای مربوطه من را به سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه شهرداری مشهد معرفی نمود

حال من چند سوال حقوقی دارم امیدوارم وکلای سایت وزین شما بتوانند من را راهنمایی کنن
استناد این سازمان به دستورالعمل مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه می باشد که فایل این دستورالعمل در لینک زیر یافت می شود
http://imo.org.ir/files/rimo-ir//PDF/HamlonaghlOmoomi/ModiriatHamlonaghlShahri.pdf
و بر اساس این دستورالعمل به ما می گویند برای فعالیت وانت بار باید دو مجوز یکی پروانه فعالیت برای ماشین و دیگری پروانه اشتغال برای راننده را باید بگیرید تا کارت ماشین شما را پس دهیم و اینکه اجازه تردد در سطح شهر را داشته باشید

حال سوال من این است که من این وانت را برای امور شخصی استفاده می کنم و اصلا نمی خواهم برای باربری عمومی و خدمات این چنینی استفاده کنم چون خودم کارمند هستم و دارای شغل چرا باید برای رانندگی با وانت برای امور شخصی خودم باید بروم پروانه اشتغال بگیرم و یا برچسب روی ماشین وانت شخصی خود بچسبانم در حالیکه اصلا قصد حمل بار مردم را ندارم
یعنی در ایران کسی حق استفاده از خودروی وانت بعنوان وسیله برای امور شخصی خود را ندارد آیا این بعنوان قانون از طریق مجلس تصویب شده است یا این برداشت بد از قانون هست که دارد اینگونه اعمال می شود خواهشمند است در این زمینه کمک نمایید که اگه واقعا در حق من اجحاف شده است موضوع را از طریق دیوان عدالت پیگیری کنم حتی اگه شده یکسال هم صبر میکنم ولی باید بفهمم واقعا هیچ کس نباید از وانت برای امور شخصی استفاده کند و استفاده آن منوط به داشتن مجوز فعالیت وانت و پروانه اشتغال راننده حتی برای امور شخصی خود هست
ماده 67 دستورالعمل مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه :
کلیه وسایل نقلیه حمل بار که نسبت به خدمات حمل بار عمومی اقدام می نمایند (شامل پلاک شخصی و عمومی) مشمول این دستورالعمل بوده و ملزم به اخذ مجوزهای لازم می باشند.
همین طور که می بینید در اینجا هم ذکر شده وسایل حمل بار که نسبت به حمل بار عمومی اقدام می کنند مشمول اخذ مجوز هستند نه تمامی وسایل نقلیه حمل بار
حالا از شما که بهتر در زمینه حقوق و اصطلاحات آن تخصص دارید بنابر متن قانون همه وسایل حمل بار حتی اونهایی که مثلا وانت دارند و استفاده شخصی میکنن و اصلا باربری و خدمات عمومی ندارن هم باید برای استفاده از وانت شخصی خود با مجوز فعالیت و برای راننده هم باید پروانه اشتغال بگیرند حتی برای تردد بدون بار در سطح شهر یا خیر ؟؟؟؟ اگر جواب خیر هست من چگونه و از کجا اقدام کنم تا بتوانم به حقم برسم چون سازمان مصرانه میگه یا مجوزات مربوطه را بگیر و بیا کارت ماشین را آزاد کن و یا اینکه کلا ماشین را بفروش و کسی حق استفاده شخصی از وانت را نداره مگه دو مجوز را بگیرد
خواهشمند است اگه می توانید منو کمک کنید که اگه واقعا برداشت و تلقی اشتباه از قانون شده از طریق دیوان عدالت پیگیری کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
مشکل شما نیازمند مشاوره حضوری به همراه اسناد و مدارک است در صورت تمایل تماس بگیرید