مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن ردیف استخدامی در حکم کارگزینی

با سلام.
بنده شهریور سال 97 در فراخوان جذب دانشگاه شرکت و در قالب هیئت علمی طرح سربازی از سال 98 مشغول به خدمت شدم. در آن زمان بر اساس قانون باید بعد از اتمام دوره 4 ساله، مجدداً در فراخوان شرکت میکردیم. ولی با توجه به شکایت و رای شماره های 2367 الی 2396 هیات عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع ابطال بندهای (الف)، (ج) و (هـ) بخشنامه شماره 6 /5 /705 /م /4 /ن- 22 /2 /1392 معـاون نیـروی انسـانـی ستـاد کـل نیـروهـای مسلـح و بخشنامه شماره 211611 /19 /م ج-7 /10 /1394 مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اعضای هیئت علمی طرح سربازی بعد از اتمام دوره 4 ساله بدون نیاز به شرکت مجدد در فراخوان جذب و بدون نیاز به اخذ مجدد تایید صلاحیت های علمی و عمومی، به خدمت خود میتوانند ادامه دهند.

سوالی که مطرح است وضعیت ردیف استخدامی بنده هست. برای اخذ ردیف استخدامی الان باید چکار کرد؟ واحد جذب دانشگاه پیشنهاد شکایت به دیوان را داده و اشاره کردند که تاییدیه پیمانی لازم است.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

چنانچه به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید احتمال گرفتن نتیجه به نفع شما وجود دارد