مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق مستمر بگیری

سلام خسته نباشید
من خانم 49 ساله ایی هستم که همسرم فوت شده و نظامی میباشد، و حقوق همسرم را ماهیانه بین خودم و دو دخترم تقسیم کردند که حقوقم کفاف زندگی ام را نمیدهد ... پدرم نیز نظامی بوده و حدود یک ماه است که فوت نموده. آیا من میتوانم بخاطر نداشتن سرپرست تقاضای گرفتن حقوق پدرم را داشته باشم ... اگر میشود چه مدارکی میخواهد و به کجا مراجعه کنم ... در ضمن مادرم در قید حیات هستند.
ممنون

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام دختر فقط تا زمانی که ازدواج نکرده میتواند از حقوق پدر متوفی خود بهرمند شود