مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خرید منزل توسط فروشنده به واسطه برگشت چک

من منزلی را به صورت قولنامه و بوسله چک خرید کردم به مبلغ 1700 و چک اخر را به مبلغ 100 پاس نکردم تا مدارک فروش منزل به من بده ولی نداد بعد چند ماه منه مبلغ را به حساب بانک ریختم تا سو اثر بزنم فروشنده به من میگه صد دیگر اضافه بدم وگرنه قرداد فسخ و در قولنامه نوشته شده در صورت پاس نشدن چک ها قرداد توسط فروشنده فسخ میشود و قسمت ضرر زیان چیزی نوشه نشده الان فروشنده میتونه با انکه پول بابت اون چک در بانک بلوکه شده و منم به اون پول چک دسترسی ندارم قرارداد فسخ کند

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام با قولنامه خود به وکیل مراجعه فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، معامله قابل فسخ نخواهد بود