مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کردن زمین

سلام زمینی دارم دارای سندتکبرگی که بین دوزمین قرار گرفته قصد دیوارکشی دارم ولی مرزبین زمین ها مشخص نیست صاحب یکی از آنهاهم ایران نیست ودیگری هم همکاری نمی کند راهنمایی بفرمائید که ازچه طریقی میتوانم زمینم را دیوارکنم که بعدا مشکل قانونی برایم به وجودنیاید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس حدود اربعه زمین که در مبایعه نامه ذکر شده است اقدام‌کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر زمین در محدوده خارج از شهر است باید ابتدا مجوز از اداره جهاد اخذ نمایید و اگر در محدوده شهر است باید از شهرداری منطقه مجوز بگیرید و سپس توسط نقشه بردار ، محل زمین شما ، جانمایی بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از یک کارشناس کمک بگیرید.
یا از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق تامین دلیل و کارشناسی زمین خود را جانمایی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری نسبت به جانمایی و مرز زمین خود اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقاضای تامین دلیل و جلب نظر کارشناس کنید.