مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت اقساط مهریه

سلام . در سال 95 دادخواست اعسار مهریه دادم که بصورت پرداخت ماهانه درآمد . در اسفند 98 دادخواست تعدیل اقساط مهریه از ماهانه به هر 6 ماه دادم . دادگاه بدوی حکم بر پرداخت هر 5 ماه داد . همسر سابقم طی یک لایحه با ادعاهای بدون مدرک سراسر دروغ ، درخواست تجدیدنظر داد و در تجدید نظر به هر 3 ماه تغییر کرد . من بعلت فاصله 1500 کیلومتری محل سکونت تا دادگاه از نظر هزینه و آسیب به شغلم نتوانستم در دادگاه حاضر و لایحه دفاعیه تقدیم کنم و دروغهای وی را رد کنم و آن موقع هنوز امکان ارسال لایحه الکترونیکی هم وجود نداشت و نتوانستم از حقم دفاع کنم . از آنموقع تاکنون حدود 9 سکه باید پرداخت میکردم که بعلت مشکلات مالی و فاصله 1500 کیلومتری محل دادگاه اجرای احکام نتوانستم پرداخت کنم . حدود 40 میلیون تومان در حسابم جمع کردم که بتوانم 3 سکه را بدهم که متوجه شدم همین چند روزه دستور انسداد حسابمو گرفته و مسدودش کرده . الان چکارهایی میتوانم انجام دهم ؟ آیا میتوانم دادخواست اعسار از پرداخت 9 عدد سکه بدم و فعلا 3 سکه تحویل بدم ؟ و اصلا با توجه به اینکه حسابمو مسدود کرده آیا باید به قاضی اجرای احکام درخواست رفع انسداد بدم ؟ و چی بگم که قاضی قبول کنه از انسداد در بیاره ؟ ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

دادخواست تعدیل مطرح نمایید مبلغ مسدودی قابل رفع توقیف نیست مگر اینکه حساب واریز حقوق شما باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما می توانید دوباره دادخواست
تعدیل اقساط را مطرح نمایید تا نه سکه تعدیل بشود