مشاوره حقوقی رایگان - معاینه های مجدد در میزان دیه

با سلام و احترام بابت تیم مجرب شما

بند به دلیل تشخیص اسیب مجرای اشکی به گواهی پزشک معتمد قانونی رفتم و آنها نیز 4 ماه بعد را مراجعه رای معاینه مجدد زدند!! آیا اگر در این چهار ماه اسیب وارده به بنده خوب شده باشد اصلا درصد آسیب اولیه را میگیرم‌ یا هیچی به بنده تعلق نمیگیرد؟ خواهشا جواب بدهید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله در هر حال ، دیه آسیب وارده به شما تعلق خواهد گرفت
و معاینه دوم برای مدت طول درمان میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید طبق نظریه پزشکی قانونی دیه خود را دریافت کنید.
طول درمان برای این است که آسیب وارده بدون عیب درمان شده یا با عیب که در صورتی که عیب داشته باشد پزشکی قانونی مقداری به عنوان ارش به دیه اضافه می شود.
و اگر بدون عیب باشد صرفا دیه همان عضو قابل پرداخت است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مدت برای مشخص شدن طول درمان است دیه به شما تعلق میگیرد ولی میزان طول درمان در میزان آن کوثر هست