مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز و مشکل پارکینگ

ملکی دارم که 25 سال ساخت هست در چهار طبقه بدون پارکینگ فقط یک نفر پارکینگ دارد که پارکینگش به نامش خورده و الان میخواهم برای ساخت و ساز اقدام کنیم اون یکنفر 30 درصد زمین را میخواهد آیا این کار قانونی و عرف است یا مراحل خاصی برای پیگیری وجود دارد. سه ملک 100 متری در سه طبقه و یک واحد مسکونی 68 متری در زیر زمین می باشد. از قضا سند ملک این فرد بجای 100متر خورده 105 متر که اونهم غیر ممکن است و اشتباه شده وقتی سه واحد روی هم قرار دارند و 100 متر هستند مگر ممکن است یکی 105 متر بشه؟ آیا برای این قضیه هم میتونم پیگیری کنم تا سندش رو اصلاح کنه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. ما باید شکایت کنیم تا سندش اصلاح بشه؟

درست است که ما هم که پارکینگ نداریم در ساخت پارکینگ دار میشیم اما آیا ایشون باید در نهایت یه پارکینگ اضافه بگیره یا از متراژ واحدهای دیگه کسر میشه و به متراژ ایشان اضافه میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سهم هر مالک از زمین ، به نسبت مساحت اختصاصی بنا میباشد
اگر یکی از واحد ها در سند 105 متر باشد ، سهم بیشتری از زمین خواهد داشت و واحدی که 68 متر میباشد سهم کمتری دارد
و متراژ 105 متر صحیح می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که بخواهید ملک را تخریب کنید و مجدد بسازید در این صورت هر کس براساس متراژ که از قبل داشته سهیم است و کسی که متراژ بیشتری داشته به همان اندازه در ساختمان جدید و در مشاعات سهم بیشتری خواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید که در بنای ساخته شده هر کس براساس متراژ قبلی خود سهم داشته و به طبع کسی که متراژ اختصاصی بیشتری داشته مطمئنا متراژ اختصاصی بیشتری نیز خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کس براساس متراژ که از قبل داشته سهیم است و کسی که متراژ بیشتری داشته به همان اندازه در ساختمان جدید و در مشاعات سهم بیشتری خواهد داشت کارایی که در سند هست معتبر می‌باشد مگر خلاف آن ثابت شود شما میتوانید از شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید تا کارشناسان میزان سهم را مشخص کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هرکس متراژ بیشتری داشته باشد به نسبت سهم بیشتری می‌برد
اشتباه در متراژ باید تامین دلیل و اصلاح گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال مطالعه گردید موضوع نیازمند بررسی بیشتر است