مشاوره حقوقی رایگان - قطع ارتباط با زن صیغه ای

باسلام
یه شش ماهی هست که فهمیدم شوهرم با یه زن دیگه صیغه یکساله شده و تا برج 9 هم هست.
الان اگه دیگه شوهرم با این خانم ارتباطی نداشته باشه تا اتمام مدت صیغه ... مهریه رو باید پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت باید پرداخت شود مگر اینکه قبل از نزدیکی همه مدت را بخشید باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مهریه در هر حال باید توسط زوج پرداخت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از لحظه عقد خانم مستحق مهریه میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه