مشاوره حقوقی رایگان - اگاهی

سلام وقت بخیر. آگاهی با من تماس گرفت و گفتن شخصی به نام م از شما شکایت کرده و منم مواردی که لازم بود رو توصیح دادم و این مرحله ها تکرار شد و گفتن پرونده فرستاده میشه دادسرا. باز دوباره من رو فرا خواندن و منم گفتم اگر مدرکی داره برای این ادعا بیارن که هنوز هیچی نیاورده و به دلیل اینکه احتمال میدم شاکی با صابطین آشنایی دارن و ضابطین هم سعی دارن هر طور شده به اجبار برای کار نکرده از من اقرار بگیرن آیا میتونم سکوت اختیار کنم و در کاغذی که جلوم میزارن هیچی ننویسم. حتی اجازه حضور وکیل رو هم نمیدن. میخاستم ببینم اینکه میتونم سکوت کنم و اگر کاغذی جلوم گذاشتن چیزی ننویسم؟ و اینکه آیا آگاهی منو میتونه از حضور وکیل منع کنه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید کذب بودن را درج نمایید
خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر کاری نکرده اید از اول تا آخر فقط انکار کنید و نگران نباشید. باید وکیل را بپذیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت جلسه بنویسید که
اطلاعی از موضوع ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق سکوت و تقاضای حضور وکیل دارید.