مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام من ی ماشین به شخصی فروختم درنمایشگاه درقولنامه هم نوشته شده که تمامی مدارک تحویل خریداروتمامی مبلغ تحویلدفروشنده گردید ودرمرحله ای که رسیدیم دربنگاه به دریافت پول وتحویل سند طرف گفت کارت بانکی ام همراه من نیس خودرو را گذاشتیم نمایشگاه تا فردا ومدارک در دست خودم ماند ازاون طرف نگو بنگاهی با خریدار همدست بودن و چند روز مغازه بسته ششد تلفن جواب ندادن تا اینکه 3ماه گذشته ن پول میدن ن ماشین چیکار باید انجام بدم لطفا

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

امضا کرده اید یا خیر؟
اینکه در مبایعه نامه نوشته شده تمامی مبلغ تحویل فروشنده شد و شما امضا کرده باشید ، کار را بسیار سخت می‌کند.
اگر امضا کرده اید باید دادخواست مطالبه وجه بدهید. اما اگر امضا نکرده اید می توانید استرداد خودرو را بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست ابطال عقد بیع و استرداد مبیع به علت عدم پرداخت ثمن معامله
را مطرح نمایید ولی شما باید ادعای
خود مبنی بر عدم دریافت ثمن معامله را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی بین خود تنظیم کرده اید و نسخه ای از قرارداد در دست شما است می توانید طبق قرارداد بدوا اظهارنامه ارسال کنید و دو روز فرصت دهید تا ثمن معامله را پرداخت کند.
در صورتی که ظرف دو روز پرداخت نکرد می توانید دادخواست مطالبه ثمن معامله بدهید و خسارات خود را نیز مطالبه کنید.
اگر قراردادی تنظیم نشده و یا نسخه ای از قرارداد را به شما نداده اند می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
برای تخلف متصدی نمایشگاه از طریق اتحادیه نیز می توانید شکایت خود را پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه ثمن خودرو قابل ارائه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بر اساس قولنامه میتوانید ثمن معامله و خسارات را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست مطالبه ثمن مطرح بفرمائید
چنان‌چه حق فسخ دارید در قرارداد قابل فسخ نیز می‌باشد
اسناد و مدارک مربوطه باید به رویت یک وکیل برسانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به پرداخت ثمن‌ معامله مطرح نمایید از طریق اتحادیه نیز پیگیر تخلف نمایشگاه باشید