مشاوره حقوقی رایگان - قوانین شهرداری کوچه بن بست

سلام ما کوچمون بن بسته عرض کوچه 4 متر طول 20متر دوتا علمک گاز در کوچه هست و سه خانه در کوچه درب دارن وظاهرا قبلا کوچه از خانه ما و همسایه کناری انداخته شده به عرض 2/5 متر همسایه روبرویی سهمی در کوچه نداشته بعدا با اضافه کردن 1/5 متر به کوچه داخل کوچه در باز کرده کوچه شده 4 متر و حدود 20سال همینجوری بوده حالا مالک جدید خانه روبرویی تخریب کرده و میگه چون دیگه در باز نمیخوام بکنم یک متر و نیم را پس میگیرم و اومده کوچه را تنگ کرده اون یک مترو نیم هم جزو قولنامه زمینش هست و کوچه را کرده2/5 متر، شهرداری میگه چون این کوچه را ما انداختیم و اون سهمی نداشته عقب نشینی ها مربوط به ما میشه و حق با اونه و نباید عقب بنشینه اصلا قبول نداره کوچه4 متر بوده در صورتی که در نقشه های قدیم شهرداری 4 متر هست، آیا این ادعا که اون لازم نیست عقب بشینه و چون کوچه را ما انداختیم قبلا، کوچه شخصیه و اون لازم نیست عقب بشینه مطابق با قانون هست؟ میخوام دقیقا متن قانونیش را بدونم از کدوم منبع پیدا کنم؟
طرح شهرداری کوچه باید 6 متر بشه، ولی میگن کوچه شخصی شماست شما کوچه را انداختی شما باید عقب بشینی
کوچه 4 متر بوده باید می‌شده 6 متر ولی الان 2/5 کردنش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر همسایه نمی تواند کوچه را.
تنگ نماید
و شما باید ابتدا دادخواست تامین
دلیل مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی طول و عرض و ویژگیهای کوچه
در گزارش خود ذکر نماید
و سپس باید دادخواست ممانعت از حق ارتفاق را مطرح نمایید و