مشاوره حقوقی رایگان - معامله معوض

با سلام
اگر دو نفر دو ملک را معامله معوض نمایند و یکی از طرف معامله بعد از انجام معامله سند ملک معوض را به دیگری انتقال دهد آیا معامله فسخ میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرایط قرارداد ملاک است که شرط فسخ با چه شرایطی وجود دارد یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر معامله خود به خود فسخ نخواهد شد
و برای فسخ معامله باید دادخواست در دادگاه اقامه بشود
اگر بعد از انعقاد عقد معاوضه ، یکی از طرفین سند مالکیت را به نام شخص ثالث انتقال بدهد جرم فروش مال غیر است
و