مشاوره حقوقی رایگان - اشراف تراس بر حیاط

دوستان عزیز درود بر شما ، روبروی منزل ویلایی ما که جنوبی است ، دو آپارتمان 5 طبقه احداث که همه آنها به حیاط ما اشراف دارند ، پارکینگ آنها نیز مماس با دیوار منزل ماست و صدای اتومبیلها عملا باعث سلب آسایش شده و همچنین ، تردد ساکنین در بالکن باعث ممانعت از حضور و تردد در حیاط شده است . لازم به ذکر است که ،بجز این دو ساختمان سایر ساختمانها احداثی به موازات این دو ،تراس مشرف به جنوب دارند، لطفا بفرمایید ، چه راه قانونی وجود دارد. امیدوارم مانند یکی از وکلای عزیز نفرمایید، طرز زندگی عوض شده شما باید خودتان را تغییر دهید، نه آنها .سپاس از وکلای اندیشمند .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا برای ساخت آپارتمانها مجوزات لازم اخذ شده شما از طریق کمسیون ماده صد بررسی کنید که تخلفی صورت گرفته یا نه ولی به نظر شما نتیجه ای نخواهید گرفت