مشاوره حقوقی رایگان - آیا با رسید بانکی و فیش کارت خوان که کارت کشیدم میشه نتیجه ای گرفت؟

با سلام و خسته نباشید. بنده از تاریخ 99/3 تا99/10 حدود یک میلیارد و پانصد میلیون به برادرم که هم املاک داره هم بسازبفروشه پول دادم. این مبلغ رو از دستگاه کارت خوان بنام خودشه کارت کشیدم و از بانک جابجا کردم خورد خورد. و از ایشان دوتا واحد خریداری نمودم که یکی از واحد ها رو تحویل گرفتم و دوسه ساله اجاره میدم. ولی واحد دوم رو فروخته. چون طبق اعتماد مبایعه نامه تنظیم نکردیم. ولی مدارک رو گرفتم. الان حتی اون واحدی هم که الان حدود 3ساله تحت تصرف خودمه نمیاد امضا کنه. همینجوری بلاتکلیف مونده. لطفا راهنمایی کنید.باتشکر.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با رسیدهایی که دارید دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با رسید های پرداختی ‌‌میتوانیددادخواست مطالبه وجه دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جهت اثبات معامله می بایست مبایعه نامه داشته باشید. در خصوص آن واحدی که مبایعه نامه دارید ،می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. اگر وجوه پرداختی بیشتر از قیمت آن واحد می باشد، می‌توانید با پرینت از حساب خود دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. اصولا بله
جهت ارائه پاسخ حقوقی باید جزئیات موضوع بررسی گردد