مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت

با سلام و درود.
من چند سال پیش موتورسیکلتی بصورت قولنامه ای از یه تعمیرگاه که موتور هم خرید و فروش میکرد خریدم و یک موتور هم فروختم،
موتوری که خریدم از یک خانم بود فروشنده بابت سند و .. خیلی محکم بود و گفت هر موقع زنگ بزنید میاد و به نام میزنه، منم به دلیل سهل انگاری اصلا زنگ نزدم تا دو سال گذشت،بعد برا کارت سوخت زنگ زدم مالک گفت موتور دزدی هست و من شکایت میکنم،
بعد این ماجرا چند بار دیگه هم زنگ زدم کلا خاموش بود،
رفتم به فروشنده اطلاع بدم،مغازه اجاره ای بوده و ازونجا رفته،
الان با توجه به اینکه من دو قولنامه دارم یکی بابت فروش موتورسیکلت خودم و یکی هم خرید موتور جدید،الان از فروشنده شکایت کنم یا راهی هست بنامم بزنم.
قولنامه مهر و امضا فروشگاه رو داره،ولی فروشنده کد ملی خودش رو ننوشته،
در ضمن جستجو کردم و مغازه جدیدشو پیدا کردم ولی گفتم اول سوال کنم که چکار کنم بعد برم پیشش
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما مالکیت خود را بر اساس مبایعه نامه موجود ثابت کنید و علیه فروشنده دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید به طرفیت فروشنده و مالک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید .اگر به دلیل سرقتی بودن یا توقیف بودن ، رای دادگاه به نفع شما نشد، علیه فروشنده دادخواست فسخ معامله به علت مستحق للغیر درآمدن مبیع و مطالبه ثمن به نرخ روز بدهید