مشاوره حقوقی رایگان - چگونه کاری کنم که قسط مهریه ام کم تر شه؟

عرض سلام. خانمم مهریه گذاشته اجرا و من بعد از محکوم شدن جهت عقب انداختن رای تجدید نظر زدم و الکی گفتم که دادم.
در آینده که مهریه قسط بندی میشه، من باید چه کاری انجام بدم تا قسط مهریه برام کم تر شه؟
کارایی که میتونم:
1 با صاحب خونه ساخت و پاخت کنم اجارمو زیاد کنه (تا جایی که از نظر کارشناس منطقی باشه)
2 چون لپ تاپ وسیله کارم هست (بالای سی میلیون)، یه لپ تاپ سی میلیونی قسطی یه ساله بگیرم
3 وام هر چقدر نیاز باشه میتونم بگیرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ارایه راه کارهای متقلبانه در شان این سایت نیست