مشاوره حقوقی رایگان - دیه دررفتگی شانه

مبلغ دررفتگی شانه چقدر است ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
براساس نظریه پزشکی قانونی
میزان دیه متعلقه تعیین می شود
و دادگاه ضمن بررسی دلایل و اثبات موضوع مبادرت به صدور رأی و میزان دیه آن از طریق اجرای احکام کیفری محاسبه
و از محکوم علیه وصول می‌شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.