مشاوره حقوقی رایگان - شعیر زمین کشاورزی

سلام خسته نباشید!! در سند قدیمی زمین کشاورزی پدرم به اینصورت نوشته شده!! نسبت به سه سهم مشاع از 192 سهم مشاع اراضی مزروعی از 16 شعیر مشاع از 96 شعیر ششدانگ قریه!!! ممنون میشم لطف کنید بگید که چند هکتار یا چند هزارمتر زمین سهم ماست ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید توسط کارشناس قسمتی ، مشخص گردد که هر یک شعیر چند متر است