مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازماندگان برای فرزند معلول که قیم قانونی او برادرش تعیین شده است

با سلام پدر بنده مستمری بگیر تامین اجتماعی است و دارای پسر معلول ذهنی است که توسط کمیسیون از کار افتاده کلی تشخیص داده شده است.
پدرم به علت کهولت سن و بیماری قیومیت برادرم را به من واگذار کرد.
حال سوال من اینجاست که آیا این موضوع که قیم برادرم پدرم نیست و بنده عهده دار قیومیت او شده ام بعد از فوت پدرم مانع از برقراری مستمری بازماندگان برای برادر معلولم نمی‌شود.0

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید همین حالا که پدر زنده است در سازمان صندوق بازنشستگی تشکیل پرونده برای فرزند محجور نمایند