مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام. بنده یکدستگاه خودرو پراید که سندش بنام خودم هست تصادفی داشتم که منجر به تعویض شاسی شد و سه سال پیش این خودرو را وکالتی فروختم و چند دست خرید و فروش شده و اکنون نفر آخری که خودرو دستش هست رفته تعویض پلاک گفتن این خودرو شاسی آن تعویض شده تعویض پلاک انجام نمیشود و این چند نفری که خرید و فروش کردن چیزی را گردن نمیگیرن و سندش بنام بنده هست و این خریدار آخری میخواد برود از من شکایت کند. میخوام بدانم تکلیف من چیه این وسط ؟

پاسخ ها :

محمد  يميني

محمد يميني :

اگر سند به نام شما هست شما هم خودروی غیر قابل فروش را فروخته اید مسوولیت با شماست و خسارت فرد را باید بپردازید علاوه بر قیمت خودرو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که بدون مجوز باشد باید پاسخگو باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک اخر باید از راهور نامه بگیرد و به راهنمایی و رانندگی مراجعه نماید تا توسط کارشناس از خودرو بازدید بشود
و بعد از رفع معایب ممکن است دستور تعویض پلاک صادر بشود