مشاوره حقوقی رایگان - قانون چگونه مرد را مجبور به گرفتن خانه برای سکونت و مهریه و نفقه زنی با دخترش که در عقد غیر رسمی

شوهرم که عقد غیر رسمی داعم او هستم. نه در کنار ما هست نه هیچگونه مسئولیتی بابت زندگی مشترک و دختر ده ساله اش دارد. روی ماشین سنگین کار میکند. و حتی ازدواجمان را رسمی نکرده. چگونه او را مجبور به وظایف مالی و همسری خود کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه باید ابتدا دادخواست الزام
زوج به ثبت نکاح دائم را مطرح
نماید
و سپس دادخواست مطالبه نفقه زوجه و فرزندان را اقامه نمایید و

یک وکیل

دادخواست الزام به ثبت واقعه نکاحیه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست ثبت واقعه نکاح می‌بایست مطرح بفرمائید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است