مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه در ثنا

سلام. این متن برام اس ام اس امده ابلاغیه الکترونیکی شماره در حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت. البته با شماره ابلاغ و نام.
وکیلم مسافرت هستن خارج ازایران ایشون را مطلع کردم فرمودن ثنا را باز نکنم تا خودشان تشریف بیارن خواستم ببینم از نظر شما وکلای محترم بپرسم اگه ثنا را باز نکنم تا وکیلم 10 روزپس از دریافت تاریخ اس ام اس بیادایشان ثنا را باز کند اشکالی دارد یا نه. اگر دارد چه اتفاقی م افتد. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ثنا را باز ننمایید ابلاغ قانونی خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ثنا را باز نکنید ابلاغ قانونی خواهد بود