مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت زندانی با فیش حقوقی

سلام با وجود دریافتی یک م ایامیشود ضامن دو نفر شد دریک ماه ویکی هم من درحال حاضر کرونا گرفتم میتونم مدارک رو بفرستم بعدا خودم بهتر شدم برم امضا بزنم اولی ضامن چک برگشتی برای یکنفر شدم دومی برای کسی که پابند زندان بسته یک روز مرخصی برای دادگاهی دیگر داره باید ضمانت بشه من میتونم هردو درهمین ماهه

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،درصورتیکه از سوی مراجع مربوطه تایید شودمیتوانید ضامن هر دونفر شوید.اما امضای شما ضروری است