مشاوره حقوقی رایگان - سنوات

سلام من یازده سال و شش ماه و29روزسابقه دارم واز این مدت 99/1/1تا 1401/5/31یعنی دوسال و 5ماه سنوات دریافت نکردم ما مرخصی استحقاقی استعلاجی نداریم درماه 4جمعه و دوپنج شنبه تعطیلیم در این محل برای کسی سایقه داره اهمیت نمیدن و سنواتش وحقوقش با کسی که تازه وارد کارشده یکسان است قبل از پرداخت سنوات و یا برای گرفتن نامه عدم نیاز باید بری اقرارنامه محضر امضا کنیم تا نامه و سنوات پرداخت بشه لطفا سنوات اون دوسال و پنج ماه و برای من حساب کنید? و اما اینکار که اول نامه از محضر بیار تا عدم نیاز بهت بدن؟ راهنمایی کنید

خسته نباشید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد