مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار

سلام وقت بخیر. ببخشید من پرونده دادخواست طلاق به درخواست زوجه داشتم که یکبار رد شد و تجدید نظر زدم اما متاسفانه دوماه گذشته هنوز رای صادر نشده الان تو برنامه عدالت همراه چک کردم خلاصه پرونده رو نوشته که پرونده مختومه شده و دستور قضایی مبنی بر کسر از آمار ... یعنی چی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رای صادر شده منتظر ابلاغیه در روزهای آینده باشید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

به شعبه مربوطه مراجعه نمایید ،قاعدتا به دادگاه تجدید نظر ارسال شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال شده وشما باید منتظر ابلاغیه باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از رسیدگی و صدور حکم مختومه میشه و از آمار کسر می شود.
شما منتظر ابلاغ رای دادگاه باشید