مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام
روز خوش
چند روز قبل آقایی جهت خرید دستگاه به دفتر ما مراجعه و خرید انجام دادن و کارت کشیدن و ما محض احتیاط از ایشون عکس مدرک شناسایی خواستیم که پاسپورت ارایه دادن و با مطابقت اطلاعات شخص خریدار کارت کشیده شد و جنس تحویل مشتری گردید
ولی چند روز بعد حساب ما مسدود شد و از طرف پلیس فتا نامه ای برای ما ارسال شد که از شخص مشتری ما شکایت شده و حساب ما مسدود شده
پیگیر شدیم معلوم شد که مشتری ما فیشینگ کرده بوده (دزدی از حساب مردم) و در نهایت برای ما کارت کشیده بود
حال ما باید چطور به مرجع قضایی این رو ثابت کنیم و حسابمون رو از مسدودی دربیاریم ؟
وقتی مشتری میاد ما باید از کجا بفهمیم که پول تو حسابشون مشکل دار هست یا نه وقتی تمامی اطلاعات مطابقت داره ؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در دادگاه اعلام نمایید که کالا خریداری کرده و فاکتور ان را به دادگاه نشان دهید.