مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری در مشاعات

با سلام و احترام

آپارتمانی نوساز خریده ام که هنوز پایان کار و سند آن آماده نشده است. سازنده به خریدار واحد دیگر در مبایعه نامه تعهد ساخت انباری پس از اخذ پایان کار داده است در صورتی که طبق پروانه و نقشه های ملک آن واحد انباری ندارد.

به دلیل محدودیت فضا، من مخالف ساخت انباری در مشاعات هستم.

با مطالعه در پرسش و پاسخ های داخل سایت، دو نگرش نسبت به ساخت انباری در مشاعات دیدم:

1- با شکایت همسایه ی مخالف ساخت انباری، انباری ساخته شده در مشاعات تخریب می گردد.
2- سازنده یا مالک منتفع از انباری با پرداخت جریمه به شهرداری، انباری را در پایان کار و سند می آورد.

سوال بنده آن است که در چه صورت حالت دوم رخ می دهد و من به عنوان مالک واحد دیگر چگونه می توانم از ساخت انباری در مشاعات جلوگیری یا در صورت ساخت دستور تخریب بگیرم؟

با سپاس

پاسخ ها :

محمد  يميني

محمد يميني :

اگر انباری در سند قید شود شما نمیتوانید جلوگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سند امده نمیتوانید مانع شوید در غیر این صورت ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود و سپس دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرداخت جریمه به شهرداری تصرف در مشاعات را قانونی نمی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ساخت انباری در مشاعات بدون موافقت تمام مالکان
وجود نخواهد داشت و