مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع غیر زنا

با سلام بنده بعد از 7ماه عقد سکه رو گذاشتم اجرا و همسرم‌ برای اذیت من اینستا‌ و تلگرامم‌ هک کرد برای اینکه منو‌ بترسونه‌ و مهریه ام ببخشم‌ و با افرادی‌ که در دایرکت‌ اینستا‌ حرف زدم‌ است اسکرین‌ گرفته و بعنوان رابطه نامشروع غیر زنا شکایت کرد و من با اون افردا رابطه عادی در حد یه دوست‌ داشتم و اون افراد شماره دادن‌ و بهم زنگ زدیم‌ و پیامک دادیم در حد حرف اینکه تو کجایی و احوال پرسی و قبل از اینکه بخواد شکایت کنه به وکیلم‌ گفته بود بگو مهریه ش ببخش تا آبروش نبرم منم‌ قبول نکردم ولی همون موقع اکانت‌ اینستا‌ و تلگرامم‌ پاک کردم بعد از اون تاریخ اسکرین‌ هارو‌ برد دادگاه و شکایت کرد‌ و من رفتم جلسه دادگاه و اظهاراتم نوشتم که خط به اسم من نیس و ضامن بردم باتوجه به اینکه خط به اسم من نیست به اسم مادرم‌ شکایتش رد نمیشه؟! بنظر شما من چکار کنم؟! قاضی خیلی بد با من برخورد کرد و منو‌ محکوم‌ کرد که تصرف خط برای من بود و در ازای قرار وثیقه 10ت بجاش از من ضامن کارمند گرفتن توروخدا راهنمایی کنید من چکار کنم؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

تلگرام و اینستا قابل کنترل نیست لذا با حذف موارد انکار نماید و ...
در ضمن صرف حرف زدن با افرادی که نامحرم هست از طرف بیشتر قضات در حد روابط نامشروع است ...

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما ظاهرا وکیل دارید. با مشورت وکیلتان کارتان را جلو ببرید.