مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق متوفی

با سلام و عرض ادب و احترام
برادرم مدتی پیش فوت کرد و هیچ فرزندی ندارد و اموال بسیار زیادی برای همسرش به جا گذاشته است
آن مرحوم در زمان حیات با توجه به استطاعت مالی بسیار زیاد و دست تنگی برادران کمک های مالی زیادی به پدر و مادر سالخورده ام از قبیل خرید مایحتاج زندگی ، پرداخت هزینه های بیمارستانی و ... می کرد .
اگرچه پدرم حقوق بازنشستگی اندکی ( با 10 روز سابقه بیمه ) داشت که الان مادرم از آن استفاده می کند.
الان که مادرم به85 سال سن دارد و شوهرش به رحمت خدا رفته چگونه می تواند از حقوق پسر فوت شده اش بهرمند شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر تعلق نمی گیرد
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید