مشاوره حقوقی رایگان - دادن مهریه

اگر من خانه ای داشته باشم قولنامه ای باشه و سند نداشته باشه و خانمم خبر داشته باشه. زن می‌تواند خانه من را برای مهریه توقیف کند یا خیر.
ماشین ک استفاده میکنم بنامم نیست میتونه راهی برای توقیف ماشین پیدا کنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خودرو اگر بنامت نباشد قابل توقیف نیست
منزل نیز اصولا باید ثبتی ورسمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه رسما بنام شماست قابل توقیف است و آنچه مالکیت شما محرز شود ولو با سند عادی
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.