مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام خوبید خواهرم اقدام برای طلاق کرده ولی شوهرش پول مهریه رو نداره بده وبعد رفت شکایت کرده که من تهدید کردم اون باچاقو وبعد برام ابلاغیه فرستادن دادگاه رفتم دادگاه ووارد اتاق قاضی که شدم هنوز ازم نه سوالی کرد و نه جوابی بهش دادم بهم گفت برو فردا با کفیل بیا

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در روند دادرسی کیفری از متهم تامین مناسب اخذ میگردد و این فرایندی عادی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله فردا کفیل ببرید و یک فیش حقوقی و تمامی اظهارات خود را ثبت کنید . اتهام را رد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید این روال رسیدگی پرونده های کیفری است و متهم باید تامین بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حتما فردا با ضامن کارمند به شعبه مراجعه نمایید
در غیر این صورت ممکن است دستور
جلب شما صادر بشود
و نگران نباشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

روند رسیدگی به همین صورت است نگران نباشید