مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم رد اموالی که وجود نداشته باشد

بنام خدا ، با سلام و درود
به موجب دادنامه قطعی و اجراییه صادره مبنی بر استرداد اموال مطابق با لیست اعلام شده توسط کارشناس در تامین دلیل محکوم شده ام ،،
لیست اعلامی کارشناس همراه با قیمت میباشد ،،
در حکم فقط رد اموال نوشته شده و مبلغی بابت محکومیت نوشته نشده ،،
گزارش کارشناس هم یکسال قبل میباشد ،
آیا در صورتی که پرونده به اجرای احکام برود ،،اجرا وقتی برای توقیف اموال فوق مراجعه کند و اموالی وجود نداشته باشد چه اقدامی صورت میدهد.
آیا مجددا برای ارزش یابی به دلیل انتقضا مدت کارشناس قبلی ،،به کارشناس جدید ارجاع میشود یا همان مبلغ و صورت کارشناس قبلی را ملاک قرار میدهند ؟
و از همه مهمتر ،، آیا چون اموال موجود نیست ،، و حکم محکومیت مالی نیست و فقط رد اموال بوده ،،خواهان برای گرفتن پول ارزش اموال باید دادخواست مطالبه وجه بدهد ؟
یا با همین حکم رد اموال. اجرای احکام بنده را جلب میکند ؟
در کل رویه آن چیست ،،
با تشکر از بزرگواران

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤالات متعدد تخصصی شما به نحویست که مستلزم اخذ مشاوره حضوری در دفتر وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه با پرداخت حق المشاوره مقرره است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اجرای احکام برابرلیست تنظیم شده درتأمین دلیل اقدام خواهد کردواگرمال نباشد مثل آن واگرمثل امکان پذیر نباشدقیمت سوق(بازار)محاسبه می گردد.موفق باشید