مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت ب دست ماموران لباس شخصی و ماشین شخصی با خشونت

سلام،خسته نباشید من ی دو سال پیش از ی نفر ی موتور نیکتاز 200 سی سی مدل 94خریدم ولی قبل اینک بنام بزنم بهش اعتماد کردم و پول رو بهش دادم و موتور رو نگه داشتم روز بعد رفتم مدارکش رو بگیرم فقط ی دونه سند بهم داد ک اونم ب اسم خودش نبود ب نام یکی دیگه بود بعد رفتم خلافی گرفتم موتور یکم خلافی هم داشت ولی ما پیگیر نشدیم بعد ی ماه برادرم صاحب اصلی موتور رو پیدا کرد گفت بیا موتور رو بنام ما بزن اون بیچاره هم بدون هیچ چون چرایی اومد سند رو بنام ما بزنه ولی اونجا تازه فهمیدیم سند موتور دو برگی بوده و برگ سفیدش دست ما بود. و برگ اصلی یا همون برگ سبز رو ب ما نداده بودن بعد رفتیم دنبال برگ سبز تا از اونی ک موتور رو ازش خریدیم بگیریم ولی اونا هم برگ سبز رو گم کرده بودن امروز وقتی تو شهر پشت چراغ قرمز ایستاده بودم یهویی چند نفر با لباس شخصی و ماشین شخصی ریختن سرم و بدون هیچ سوالی موتور رو خاموش کردن و منو از روی موتور پرت کردن پایین و موتورم رو گرفتن و منو سوار ماشین کردن من اونجا بهشون گفتم موتور سند داره و پلاک ملی هم بود ولی چون ی دونه قفل ک روی چاغ عقب موتورم گذاشته بودم تا هر جا پارک میکنم قفلش کنم اینا بهم گفتن تو پلاکت رو مخدوش کرده بودی من بهشون گفتم همونجا استعلام بگیرن موتور سند داره ولی اونا گوش نکردن و منو بردن جلو کلانتری تا برسیم اونجا کل بدن منو گشتن ولی من ک چیزی نداشتم جرمی هم مرتکب نشده بودم اگ میخواستم پلاک رو مخدوش کنم چرا باید سر چراغ قرمز بایستم خب ردش میکردم میرفتم دیگ ،ی هفته ده روز قبلش هم ب خاطر سر خوردن از پله استخون پام ترک برداشته بود تازه داشت بهتر میشد ک اینا منو از رو موتور انداختن پایین الان باز دردش بدتر شده من خودم با هزار جور بدبختی و کارگری پول جور کرده بودم و موتور رو خریده بودم ، خلاصه اینا منو جلوی کلانتری پیاده کردن و موتورم رو هم بردن داخل کلانتری ولی نزاشتن خودم بیام داخل اونجا هم بهشون گفتم از موتور استعلام بگیرن سند داره صاحب اصلی موتور هم ک واس بنام زدن رضایت داشت اونا استعلام گرفتن موتور هیچ مشکلی نداشت ولی بازم بهم ندادنش گفتن فردا صبح با سند بیا و موتورتو ببر الان من موندم و برگ سفید موتور نمیدونم صبح برم با اون برگه موتورم رو بهم میدن یا نه لطفا راهنماییم کنیین من باید چیکار کنم تا موتورم رو بگیرم آیا اونا حق دارن اینجوری موتور کسی رو بگیرن؟لطفا کمکم کنیین اون موتور تمام دارایی منه وضع مالی منم خرابه اونا عصر روز یکم برج شش 1401 موتورم رو گرفتن گفتن صبح روز دوم برج شش 1401 با سند بیام آیا میتونم با اون برگ سفید موتورم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است