مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

دختر 38 ساله ای هستم که حقوق مستمری پدرم رو با مادرم دریافت میکنم اگه بیمه زنان خانه دار کنم حقوق مستمریم قطع میشه و آیا اگه سرکار برم و بیمه بشم حقوقم قطع میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اگر بیمه زنان خانه‌دار پرداخت شود قطع نمی شود ولی اگر سرکار برید و بیمه شوید قطع می شود.
جهت بیمه زنان خانه دارد بهتر است از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از محل دیگری حقوق یا مستمری دریافت کنید، قطع میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سر کار برید و از آنجا بیمه واریز شود بله مستمری پدرتان قطع میشود و به طور کامل برای مادرتان واریز میشود ولی اگر خودتان بیمه واریز کنید خیر تا زمانیکه بازنشسته شوید قطع نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت پرداخت حق بیمه ، مستمری قطع خواهد شد