مشاوره حقوقی رایگان - احضار متهم

سلام
معنی این جمله چیست؟
دستور قضایی مبنی بر احضار متهم جهت اخذ آخرین دفاع و استخراج پرونده با وصول نتیجه و رویت پرونده به محض وصول اخطاریه ابلاغ شده در تاریخ 02/06/1401 صادر گردید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

در دادسرا متهم باید اخرین دفاع خود را بیان کند. این جمله نیز حاکی از آن است که مقام قضایی متهم را احضار کرده تا حضور پیدا کنه تا اخرین دفاعیات خود را اعلام کند.