مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ماشین

سلام ببخشید من شکایتم تهدید فحاشی ضرب جرح و تخرب ماشینم ایا به غیر از خسارت که باید پرداخت کنه افت ماشینو رو هم باید بده طرف مقابل یا فقط خسارت؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

افت قیمت در صورتی که ماشین مدل بیش از پنج سال ساخت باشد تعلق نمیگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت شامل افت قیمت ماشین هم میشود و اگر شرایطش را داشته باشید در همان پرونده مطروحه میتوانید درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی شما باید دادخواست مطالبه افت قیمت را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود افت خودرو نیز چنان‌چه کارشناس برآورد کند قابل مطالبه است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ورود خسارت به ماشین مالک خودرو می تواند به عنوان تخریب عمدی شکایت کند و علاوه بر پیگیری شکایت کیفری که در صورت اثبات مجازات تعیین خواهد شد خسارت خود را نیز می تواند بگیرد که هم خسارت بدنی وارده شده بود خودرو قابل مطالبه است و هم خسارت افت قیمت که طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین می شود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای مطالبه خسارت و افت قیمت دادخواست بدهید.